Eladó házterv

#házterv #eladó
 
Eladó egy 205 nm-es földszintes, L alakú ház teljes tervdokumentációja.
A telket eladtuk, melyre a tervek alapján az egyszerűsített eljárás keretén belül az építési engedélyt megkaptuk, ezért a teljes tervdokumentációt most szintén értékesítésre kínáljuk, hogy esélyt adjunk a leendő vevőnek az építkezés gyors megkezdésére, amennyiben megfelelő a telkének adottságaihoz és a beépítési lehetőségeknek.
 
A csomag tartalma:
 
• teljes építész tervdokumentáció 205 nm-es földszintes, 5 szoba+nappali L alakú házra, melyben egy 25 nm-es 1 férőhelyes garázs is helyet kapott,
• komplett statikai terv (főfalak 50 cm-es Porfix falazóblokkra lettek tervezve kiváló hőtároló képességük miatt),
• teljes elektromos terv minden kiállással az igények szerint,
• teljes gépész terv hőszivattyús (levegő-víz) fűtési és hűtési rendszerre.
 
A tervek természetesen módosíthatók (téglára, más elosztásúra, stb.), melyben a Keszthely mellett élő építész és a szakági tervezők igény esetén segítséget nyújtanak, ha a környéken kerül sor a megvalósulásra. A módosítások az eladási ár felett fizetendők az irányukba.
 
Szükség esetén (Balaton észak-nyugati részétől távolabbi megvalósulás esetén) a tervezők lemondanak a vevő tervezői részére a szerzői jogról, illetve hozzájárulásukat adják az áttervezéshez.
 
Természetesen az építésszel minden részlet egyeztetésre került részünkről az értékesítést illetően.
 
Nekünk egy 1091 nm-es, 22 méter széles telekre lett tervezve, de természetesen vevőnek saját magának kell utánajárnia, hogy a helyi építési szabályzatnak, településkép arculati kézikönyvnek és egyéb előírásoknak megfelel-e a terv a telkére.
 
Komoly érdeklődés esetén telefonon minden kérdésére választ kap: 06705009696
 
Eladási ára: 1.000.000 Ft
 
Viszonyítás képpen 2017-ben kedvezményes áron a tervek 1,3 millió forintba kerültek és több, mint fél éves munka és egyeztetések eredményeképpen jöttek létre
 

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Belső Otthon

Belső Otthon