Ismerjen meg

Török András vagyok, a Belső Otthon alapítója.

2016. januárban döntöttem úgy, hogy az elmúlt 16 évben szerzett építőipari tapasztalatommal szeretnék segíteni a leendő ügyfeleimnek. Ennek örömére megalkottam a www.belsootthon.hu honlapot.

Már Édesapám is imádott házakat építtetni.

Legelőször Solymáron asszisztáltam végig a 2 szintes, 80 nm-es nyaralónk megépítését, majd 1994-ben Budapest 2. kerületében már egy nettó 300 nm-es családi ház munkálataiba, és felügyeletébe cseppentem bele – szüleim révén. Ezt a házat – a régi ház elbontása után – teljesen az alapoktól építtették fel a generálkivitelezővel.

Az általuk utoljára kiviteleztetett ház Biatorbágyon készült el. Itt szintén egy meglévő ház került lebontásra az alapokig, és a helyén épült újjá egy teljesen új, kétszintes, nettó 140 nm-es családi ház.

Édesapámnak a mai napig köszönöm az építőiparhoz fűződő szeretetemet.

Szakmai múltam:

2000. január 1-jén a Lindner Budapest Kft-nél helyezkedtem el, mely cég szárazépítéssel – gipszkarton falak és álmennyezetek építésével – foglalkozott. Itt a technológia minden apró részletét el tudtam sajátítani a kollégáktól.

Az említett cégtől – 2,5 év aktív munkavégzés után – a TBG Hungária Beton Kft-hez szerződtem le, mint alkalmazástechnológia tanácsadó – a különleges betonok terén. A legérdekesebb az volt, hogy mindent az alapjaitól kellett megtanulnom, mivel én voltam az első magyarországi szakember – ebben a szegmensben. A gumiőrleményes betontól kezdve, a liaporos, vagy éppen habbetonon át, egészen a hídbetonokig – mindenre rálátásom lett és rengeteg tapasztalatot szereztem.

Az első ízlelgetések – az ottani pályafutásom során – németországi építkezéseken történtek, ahol a precizitást és a tisztességes munkavégzést öröm volt látni. Mivel gyermekkoromban 6 évet kelet Németországban éltem, így ez a mentalitás természetes számomra.

A következő megbízatásom – cégen belül – az újonnan épülő pomázi üzem beruházásának komplett lebonyolítása volt. Ebbe beletartozott a hivatalos engedélyeztetési eljárás lefolytatása, a beruházás és az üzem teljes felépítésének kivitelezése is.

A projekt elkészülte és üzembe helyezése után – az M0-ás Megyeri-híd betonkiszolgálásán és kivitelezési munkáin felül – rengeteg családi-, társas-, és irodaház építésnél vettem részt aktívan, az üzemen belül és az építkezések helyszínén is.

2010-ben már a Duna House színeiben folytattam a munkámat – kedvtelésből.

Mivel imádom az ingatlanokat, a munkakörnek köszönhetően számtalan telek, lakás, ház előnyét és hátrányát ismerhettem meg, segítve ezzel mind a vevőknek, mind az eladóknak, hogy boldogságban és őszinteségben egymásra találjanak.

Az eddig általam felügyelt és kiviteleztetett lakásfelújítások, és családi ház építések képei, valamint az ingatlanok bemutatása – a teljesség igénye nélkül – megtalálhatók a Referenciák menüpont alatt.

Végzettségeimet tekintve külkereskedelmi üzletkötő és közgazdász vagyok – pénzügy és számvitel területen.

Német nyelven tárgyalási szinten kommunikálok.

Tudjon meg többet cégünk küldetéséről!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Belső Otthon

Belső Otthon