Küldetésünk

A honlap és a jelenleg még Magyarországon is szokatlan vállalkozási – képviseleti forma létrehozása az alábbi gondolati síkon indult el:

Nagyon sokan szeretnének telket, lakást, házat vásárolni, terveztetni, bővíteni, felújítani, építtetni.

Ugyanakkor sokszor hallják a közelebbi, vagy távolabbi környezetükből, ismerősöktől, hogy milyen nehéz volt mire készen lettek az adott projekttel, ha egyáltalán sikerült eljutniuk odáig és nem hagyták félbe az egészet.

Sokan már a saját bőrükön is megtapasztalták az építőipari beruházás – kivitelezés nehézségeit.
Mindeközben párok és családok százai, ezrei bomlottak fel, vesztek össze és szakították meg egymással végérvényesen a viszonyt, mindezt sokszor feleslegesen.

Tény, ha nem vagyunk hozzászokva az ilyen feladatokhoz, melyek általában hónapokon – éveken át tartanak, és napi szinten több órás elfoglaltsággal járnak, akkor bizony azt akár a saját egészségünk, családunk békéje is megszenvedheti.

Térjünk itt ki egy kicsit az időre!

Felesleges idővel manapság sajnos nem sokan rendelkeznek! Általában napi 8-10-12 órát dolgoznak, mellette ott a család, a gyermekek, akik szintén törődést igényelnek és nem sok energia marad mindemellett még másra is koncentrálni.

Az otthonunk bővítésével, építésével viszont igen is elengedhetetlen, hogy foglalkozzunk, hisz az egyik legfontosabb, ami a lelki nyugalmunkat és kiegyensúlyozottságunkat biztosíthatja.
Biztosan ismerős helyzet az is, hogy sokszor félünk és bizalmatlanok vagyunk új emberekkel kapcsolatban. Ráadásul felügyelet nélkül nem is szeretnénk beengedni őket az intim szféránkba. Azt sem tudhatjuk biztosan, hogy akit nekünk ajánlanak, az valóban el fogja végezni becsületesen a munkát, amivel megbíztuk őt, hiszen minden megrendelő személye és igénye más és más! Könnyen lehet, hogy a szomszéd „Piroskánál” jól teljesítettek a szakemberek, de nekünk már az elejétől kezdve rossz érzésünk van a kivitelezővel kapcsolatban.

Ilyenkor jönnek sokszor a problémák:

 • Nem így állapodtunk meg, nem ezt kértük, miért fizessünk ennyit, meg annyit előre?! – és teljesen jogosan lehet az az érzésünk, hogy hozzá nem értőként „hülyének” akarnak, vagy néznek is minket!
 • Mi van a garanciával, mikor és milyen helyzetben tudjuk egyáltalán érvényesíteni azokat?
 • Számlás árat mondtak nekünk, vagy egyáltalán mire és hogyan vonatkozik a megállapodott összeg?
 • Alku? Merhetünk-e egyáltalán alkudni, vagy olyan helyzetben vagyunk, hogy minden ajánlatért hálásnak kell lennünk?
 • Természetesen ekkor még jön az állandó felügyelete is a szakembereknek, hogy valóban minden úgy alakuljon, ahogyan mi azt elképzeltük! Ugyanakkor be kell látnunk, hogy nagyon nehéz folyamatos ellenőrzés alatt dolgozni, ahol bizony minden lépésünk megfigyelés alatt áll!

Tapasztalatunk szerint sokszor apró kommunikációs problémákon csúsznak el a fontos részletek!

Bizonyára ismerősek az alábbi mondatok:

 • Én így gondoltam, ő pedig teljesen másképp!
 • Fogalmam sem volt, hogy ezt így fogja csinálni!
 • Nem értem, hogy most miért kell ebből ekkora ügyet csinálni!
 • Mikor fog végre elkészülni a kivitelezéssel?
 • Milyen problémák merülhetnek még fel a beruházás során?
 • Ekkora munka ez, vagy csak “elfelejtett” szólni, hogy ne aggódjak?
 • Most komolyan, azt hiszi, hogy mindig van nálam több tíz, vagy százezer forint?
 • Hol van már megint, miért nem elérhető?

Ezáltal érthetővé válik, hogy bizony nem tért ki a kivitelező a számunkra fontos részletekre, mert neki az teljesen természetes, ellenben nekünk egyáltalán nem, hisz nem ezt a munkakört végezzük napi szinten!

Ilyen esetben mindig jól jön egy független külső segítség, akinek csak az a fontos, hogy nekünk jó legyen!

A minket képviselő személy első körben részletesen felméri az igényeinket, ezáltal méltó módon érvényesítheti az érdekeinket.

Fontos szempont az is, hogy az általunk kiszemelt, vagy a közösen kiválasztott szakembereket is szemmel tartja és ellenőrzi, amikor igényünk van rá.

A fent említetteken kívül még számtalan építőipari helyzetben tudunk Önnek segíteni tapasztalatunkkal!

Ha érdekli miben volt más régen az építőipar, olvassa el az Építőipar régen és most cikkünket.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy a segítségére lehessünk!

Tekintse meg a terveinek, elképzeléseinek megfelelő – cégünk által kínált lehetőségeket:

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Belső Otthon

Belső Otthon