Németné Wéber Gabriella

06 309 167 618

gabi@belsootthon.hu

Ecset, szellő, Pilis… – Egyéni alkotófoglalkozás Pilisszántón

Az egyéni foglalkozáson alkotunk a GabiGlassArt műhelyben és/vagy a természetben is. Minden esetben az első alkotásnál dől el, hogy merre megyünk (erdő, mező, tó, forrás, kilátó, barlang stb.). Ez egy közös intuitív út, amelyen minden figyelmem a tiéd. A hangulatos műhelyben, vagy a természetben nyugodt körülmények között alkotunk.

Amennyiben az idő engedi, különleges természeti helyekre megyünk el, ahol a külső tér és a belső tér találkozik és üzen számunkra. A viszonyulásom a térhez tükrözi azt, hogy hol tartok éppen az életemben. A tér nemcsak üzen, hanem kiegyensúlyoz, felszabadít is, ha átadom magamat neki.

Személyre szabott  folyamatos programra is van lehetőség, amit az egyéni haladásod, ill. a mélyülés igényének megfelelően dolgozok ki. A közös munka felölelhet néhány alkalmat, vagy akár egy hosszabb időszakot is. Az időpontokat rugalmasan tudjuk egyeztetni.

Az egyéni program feltételei:

1 alkalom kb. két órás – az ára: 25 000ft (30 000 ft helyett)

Hosszútávú elköteleződés esetén kedvezményes bérletet tudok adni. (3 alkalom 65 000ft, 5 alkalom 100 000ft.)

A fenti ár tartalmazza az anyagköltséget is.

ONLINE foglalkozásra is lehetőséged van, ha kevés az időd, nem szeretnél utazni, vagy külföldön élsz. Massangeren vagy Viberen tudunk videóhívásban találkozni a virtuális térben. Ebben az esetben előzetes egyeztetés szükséges az előkészületek miatt (alkotóeszközök, zenelejátszás stb.) A fizetés előre utalással történik. (Az árakat fentebb olvashatod.)

Keress meg és megbeszéljük a részleteket.

Szeretettel várom az érdeklődésedet!

Gabi

gabi@belsootthon.hu

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.