Németné Wéber Gabriella

06 309 167 618

gabi@belsootthon.hu

“Találkozás a belső erőimmel”

Egy külső és belső utazásra hívlak a Pilisbe, ahol a természet erőivel találkozhatsz, töltekezhetsz. Ezen a napon különleges helyekre megyünk, ahol megtapasztalhatod azt, hogy a külső erők, hogyan tudják mozgósítani a belső erőforrásainkat.

„Valahányszor érintkezésbe kerül kerülünk a természettel, tiszták leszünk (…) Ha az erdőben sétálunk és leheveredünk a fűbe, vagy fürdünk a tengerben, ez kívülről jön, ha lemerülünk a tudattalanba vagy álmok révén kerülünk magunkkal kontaktusba, belülről érint meg bennünket a természet, és ez ugyanaz. A dolgok ismét rendbe jönnek.”  C.G.Jung

A természetben történő alkotással az ember még jobban részévé válik, kézzel foghatóvá teszi az élményt. pl.: belehelyezkedik az erdő, a mező, a tó, a forrás stb. energiájába, átéli és belső élmény formájában magával viszi.

Témáink:

Lelkiállapotunk feltérképezése, érzelmeink, kitartás, megküzdés, motiváció, nyitottság, szabadság, lehetőségeink.

Ez az alkotókör Neked szól, amennyiben:

 

    • szeretnél saját magaddal foglalkozni, az érzelmeidet szabadon megélni,

    • szeretnél nyitottan, pozitívan hozzáállni az új lehetőségekhez,

    • szeretnéd magabiztosabbá válni,

    • szeretnél kapcsolódni a természet erőihez,

    • szeretnéd felébreszteni a belső erőidet.

A szükséges eszközöket én biztosítom. (papírok, ceruzák, festékek, agyag stb.)

 

A „Belső erőim” alkotókör időpontja: 2024. nyarán folyamatosan ( szombati, vagy hétköznapi napon 10-tól-16-ig). Érdeklődj a következő időpontról. 🙂 

Helyszín: Pilisszántó és környéke

Kényelmes ruhába és sportcipőbe gyere! (napkrémre, napsapkára, esőkabátra szükség lehet) Kullancsriasztó spray lesz nálam. Továbbá polifoamot is adok mindenkinek, aki szeretné.

A kiscsoportos alkotókör ára: 25 000 ft/fő/alkalom. Az ár tartalmazza a felhasznált anyagok költségét is. A csoport 4 fő jelentkezése esetén indul.

Csoportos kedvezménnyel:

Gyertek el a barátnőiddel közösen. 🙂  Jelentkezettek hárman – négyen együtt, ebben az esetben kezdvezményesen 20 000ft/fő áron jöhettek el az alkotókörre. 

A kedvezményes árat csak abban az esetben tudom megadni, ha mindenkitől beérkezik az utalás.

Jelentkezés módja: A jelentkezési lap kitöltésével és az alkotókör teljes díjának átutalásával.

OTP Bank – Német Zsolt 11773425-06179849

Kérlek, hogy az utalással egyidőben küld el nekem a számlacímedet. Csak magánszemélyeknek áll módomban számlát kiállítani.

Az általam tartott művészetterápiás alkotókör egészséges emberek lelki egyensúlyának fenntartására, illetve helyreállítására irányuló és arra alkalmas folyamat. Diagnosztizált lelki zavar esetén, vagy ha bármely más okból pszichológusi vagy pszichiátriai kezelésre van szükség, akkor ilyen szakemberhez kell fordulni.

Jelentkezésedet várom szeretettel!

Gabi

gabi@belsootthon.hu

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.