Németné Wéber Gabriella

06 309 167 618

gabi@belsootthon.hu

Az otthonod Te magad vagy, azaz a tér, amit teremtesz, az önmagad megnyilvánulása.„

Eredendően teremtő képességekkel érkeztünk a Föld bolygóra, az alkotás tehát mindenkinek a vérében van. 😊 Ennek már kisgyermekkorban láthatjuk is a megnyilvánulását, amikor a gyermekek játszanak és fantáziájukat, kreatív képességeiket szabadon megélve a két kezükkel teremtenek. A homokozóban a fiúk várat építenek, a lányok pedig a babaházukat rendezik be ösztönösen, mindig egyedi módon saját egyéniségüket tükrözve.

Sokszor felmerült bennem az elmúlt tizenhét évben, amióta különböző térrendezési módszereket megismertem, hogy tényleg az -e a helyes út, hogy az ember szabályrendszereket követve a saját belső hangjától eltávolodva rendezi be a saját otthonát. Tanácsadásaim során éppen ezért mindig egy közös folyamat volt a térrendezés, és a tanfolyamaimon is sok esetben kérdéssel válaszoltam. Azért, mert meggyőződésem, hogy a válaszok bennünk vannak és az is, hogy a saját teremtő otthonunk megvalósításához egyedi módon tudjuk használni a térrendezési elveket, ahogy azt a saját belső hangunk üzeni.

126543371_1548631252002722_8366311393498201987_o

Becske István: Visk Part utca

Számomra a nagy átalakulást a művészetterápiás tanulmányaim és gyakorlati tapasztalataim hozták el. Egy magasabb szintű szemléletmódot kaptam, amivel most integrálni tudom eddigi térrendezési ismereteimet, tapasztalataimat (feng shui, vaszati, magyar térrendezés, lakberendezés). Természetesen ezeket az „építőanyagokat” is fontosnak tartom, mivel tudom, hogy egy stabil ház is téglákból épül fel biztos alapozással. A tudatos térrendezés szerint a ház az emberrel azonosítható, azaz a környezetünk bennünket tükröz. Testi, lelki, szellemi állapotunk mutatója a tér, amelyben élünk és rajtunk múlik, hogyan működtetjük.

Így most egy olyan módszer született, aminek a középpontjában az ember áll, aki a Teremtő Térrendezéssel képes a saját teremtő otthonát megvalósítani, bárhol is éljen a világon. Képessé válik egy olyan otthont varázsolni magának, amely tükrözi a lelkiségét, támogatja a személyiségfejlődését.

 Ahhoz, hogy a Teremtő Térrendezést működtetni tudd a következőkre van szükség: 

 • a jobbagyféltekés gondolkodásmód bekapcsolása és a kétagyfélteke harmonizált működése,
 • intuitív képességeid fejlesztése,
 • analógiás látásmód,
 • eddig megismert szabályrendszerek számodra megfelelő egyedi alkalmazása,
 • egy újfajta szemléletmód befogadására (pl. az önmagadba vetett hit és bizalom a belső hangodban stb.)
 • rugalmasság, nyitottság a változásra az önismereti úton,
 • a belső világod felfedezése, érzéseidre hagyatkozás a döntéshelyzetekben,
 • türelem (folyamatszemlélet),
 • a kreativitás fejlesztése.

A tanfolyam tematikája éppen erre épül, hogy ezt a látásmódot ill. ezeket a képességeket segít előhozni, fejleszteni. A tanfolyamot térrendezés témában teljesen kezdőknek is ajánlom, mivel az alapoktól indulunk. 

Fő témáink:

 • Térrendezési alapok,
 • A női archetípus a térben,
 • A férfi archetípus a térben,
 • Gyermek és ifjúsági terek,
 • Alkotótér,
 • Egyensúly a térben.

A tartalomjegyzéket itt olvashatod: Tartalomjegyzék

A tanfolyam célja, hogy a szükséges „alapozás” után az analógiás látásmódot fejlessze, és ennek segítségével a tér minőségének az érzékelését tegye lehetővé. Mindezt az elemtan, a színek, a formák, szimbólumok ill. a csakrák és a térrendezés összefüggései alapján. Az egyes fejezetek végén kérdések segítik a feldolgozást. Hanganyagok is tartoznak az egyes részekhez, amelyekben vezetett relaxáció segíti az elmélyülést.

A témák hatékony feldolgozásához a gyakorlati alkotófeladatok elvégzése is szükséges, amelyek szintén minden rész végén találhatóak. pl. montázskészítés, festés, rajzolás stb.

Megkérdeztem a Teremtő Térrendezőket, akik korábban megvásárolták az E-book-ot, hogy ajánlanának -e másoknak és miért? Íme néhány visszajelzés 🙂 

“Ajánlanám, mert egy nagyon jó összefoglalása a térrendezés folyamatának és hozzásegít önmagunk mélyebb megismeréséhez. ” R.G.

“Őszintén, szívből ajánlom a Teremtő Térrendezés e-book anyagot a műhelymunkával
együtt, mindenkinek, akit egy kicsit is érdekel a téma! Lehetsz kezdő vagy haladó, Gabi
kreatív, megmozgató feladatival ráléphetsz az önismeret varázslatos ösvényére és végig
sétálhatsz ezen a csodálatos, felismerésekkel teli belső utazáson!” V. I. 

“Ajánlom, mert térben és időben korlátlan, ezért jó tanulási lehetőség. ” N.M. 

“Igen, mindenképpen ajánlanám, ha valaki szeretné a magyar térrendezést mélyebben megismerni és azáltal a ház és a tér testi, lelki és szellemi szintű üzeneteit is elsajátítani és ennek tudatában tudatosan alakítani saját vagy környezetének az otthonát. ” T.É.

A jobbagyféltekés látásmód ill. a két agyfélteke harmonizált működésének fejlesztéséhez elengedhetetlen a kreatív alkotófolyamat átélése ill. hogy képekkel, szimbólumokkal is dolgozzunk. Ehhez nyújt virtuális teret a Teremtő Térrendezés Műhely, ahová Te is csatlakozhatsz.

126503585_1548631292002718_1749177717688248868_o

Becske István: Vodicei kikötő című festménye

A Teremtő Térrendezés online E-book tanfolyam ára: 29 000 forint. 

A számlát a befizetésről e-mail-ben küldöm. FONTOS: Az új törvényi előírások miatt kizárólag magánszemélyeket szolgálhatok ki! Céges számláról nem tudok utalást fogadni. Kérlek, csak akkor rendelj, ha megfelel számodra a magánszemély nevére kiállított számla. Köszönöm 🙂  

Átutalás: Számlaszám:OTP 11773425-06179849 Német Zsolt (Kérem a közlemény rovatba a jelentkező nevét és e-mail címét feltüntetni.) Fontos! Kérlek az utalás előtt küld el nekem a számlázási címet, hogy ki tudjam állítani a számlát. Köszönöm 

Érdeklődésedet várom szeretettel!

Németné Wéber Gabriella

E-mail: gabi@gabiglassart.com

06 309 167 618

Kapcsolatfelvétel

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.