Németné Wéber Gabriella

06 309 167 618

gabi@belsootthon.hu

„Szabadság – Öröm – Áramlás”

„A valóságban az élet minősége nem függ közvetlenül attól, hogy mink van, vagy mit gondolnak rólunk mások. Ha van valaminek egyáltalán szerepe ebben, akkor annak, hogy mi hogyan érezzük magunkat és mit gondolunk arról, ami történik velünk. Hogy az életünket jobbá tegyük, az élményeinket kell jobbá tenni.”

Csíkszentmihályi Mihály

Az alkotókör célja az, hogy nincs célja. Vagyis a lényeg, hogy a résztvevők megtapasztalják az alkotás örömét, a szabad önkifejezést. Tehát a lényeg az élményen van, ahol nincs semmilyen elvárás.

Az alkotás folyamata kerül a középpontba, nem pedig az eredménye. Az ellazulást ill. a ráhangólódást relaxáció, vers, mese és zene segítik, továbbá a természet csodás energiái.

A részvétel semmiféle művészeti előképzettséget, rajztudást nem igényel. Az alkotókör nem művészképzés, tehát nem a rajz, festés és egyéb készségekkel foglalkozunk, hanem a művészetet mint lélekemelő eszközt alkalmazzuk. 

Miben segíthet az alkotókörben való részvétel?

– elfojtott érzelmeink felszínre hozásában és feldolgozásában,

– a szorongás oldásában,

– egyfajta belső üresség megtapasztalásában, ami az intuíciónk megélésének feltétele,

– felébreszti a bennünk szunnyadó alkotóképességet,

– a belső ellazulással, a tevékenységbe merüléssel a flow élmény átélésében.

Kinek ajánlom az alkotókört?

 

    • mindazoknak, akik szeretnék a belső szabadságukat, ill. az örömteli állapot megélését alkotással megtapasztalni,

    • szeretnének a racionális világból egy kicsit kilépni és a jobb agyfélteke működésének serkentésével az érzelmi oldalukat erősíteni,

    • mindazoknak, akik szeretnék kipróbálni a különböző eszközökkel történő alkotást (akvarell, porpasztell, montázskészítés, agyagozás stb. )

    • mindazoknak, akik szeretnék kreativitásukat jobban megélni,

    • mindazoknak, akik feltöltődésre, kikapcsolódásra vágynak.

A következő eszközökkel fogunk dolgozni: akvarellfestés, porpasztell, olajpasztell, montázskészítés, agyagozás (minden anyagot, eszközt én biztosítok).

Az alkotókör időpontja2024. nyarán folyamatosan ( szombati, vagy hétköznapi napon 10-tól-16-ig). Érdeklődj a következő időpontról. 🙂 

Helyszín:  Gabi Glass Art Műhely (Pilisszántó, Hársfa utca 8.) és a természetben Pilisszántó környékén

Kényelmes ruhába és sportcipőbe gyere! (napkrémre, napsapkára, esőkabátra szükség lehet) Kullancsriasztó spray lesz nálam. Továbbá polifoamot is adok mindenkinek, aki szeretné.

A csoportos alkotókör ára: 25 000 ft/fő/alkalom. Az ár tartalmazza a felhasznált anyagok költségét is. A csoport 4 fő jelentkezése esetén indul.

Csoportos kedvezménnyel:

 

Gyertek el a barátnőiddel közösen. 🙂  Jelentkezettek hárman – négyen együtt, ebben az esetben kezdvezményesen 20 000ft/fő áron jöhettek el az alkotókörre. 

A kedvezményes árat csak abban az esetben tudom megadni, ha mindenkitől beérkezik az utalás.

Jelentkezés módjaA jelentkezési lap kitöltése és a részvételi díj átutalása. (Kérem a közlemény rovatba a jelentkező nevét és mobil telefonszámát feltüntetni.) OTP Bank – Német Zsolt 11773425-06179849 Kérlek, hogy az utalással egyidőben küld el nekem a számlacímedet. Csak magánszemélyeknek áll módomban számlát kiállítani.

Az általam tartott művészetterápiás alkotókör egészséges emberek lelki egyensúlyának fenntartására, illetve helyreállítására irányuló és arra alkalmas folyamat. Diagnosztizált lelki zavar esetén, vagy ha bármely más okból pszichológusi vagy pszichiátriai kezelésre van szükség, akkor ilyen szakemberhez kell fordulni.

Érdeklődésedet, jelentkezésedet várom szeretettel!

Gabi

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.